Handelsagent gezocht voor vertegenwoordiging roestvrijstalen...

ID: 34729

ETA is een Franse ketelfabrikant gespecialiseerd in het ontwerp en de fabricage van proces- en opslagtankoplossingen voor de levensmiddelen...........

Contatta le braccia

Volete contattare il produttore e richiedere l'offerta di agenzia? Allora, per favore, verifichi subito.

ETA telt 90 werknemers en maakt deel uit van een Franse industriële groep van 350 werknemers die gespecialiseerd is in hygiënische componenten en oplossingen. Het bedrijf werkt voornamelijk onder CODAP 2022 (Franse code, equivalent ASME), met de capaciteit om tanks te produceren in overeenstemming met de Richtlijn Drukapparatuur (PED) 2014/68/EU. Bekijk onze website voor meer informatie: https://eta.fr.

 

Functieomschrijving

Het promoten en verkopen van de knowhow van ETA in Nederland, het verzamelen en doorgeven van offerteaanvragen en specificaties voor de kostenberekening die door het Franse technische verkoopteam van het bedrijf zal worden gedaan.

 

Profiel kandidaat

Onze ideale handelsagent heeft al gegronde kennis en een goed netwerk in de sectoren agrofood, cosmetica, chemie en/of groene chemie met goede connecties in de technische, onderhouds- en inkoopafdelingen van ingenieursbureaus, integrators en eindgebruikers. Technische knowhow op het gebied van ketelbouw is geen must, maar hij/zij moet in staat zijn om met opdrachtgevers te communiceren en te beschikken over enig technisch jargon. Een goede beheersing van het Engels is noodzakelijk om met het Franse bedrijf te kunnen communiceren. De Franse taal is niet nodig (wel een pré). Uiteraard krijgt de kandidaat voldoende informatie over bedrijf en apparatuur om voor ETA aan de slag te kunnen gaan. ETA biedt een aantrekkelijke vergoeding op basis van commissie (nader te bepalen).

 

Interesse? Neem contact op met Business France, de commerciële afdeling van de Franse Ambassade: antoine.elhoayek@businessfrance.fr of bel +33(0)626493767.

Assortimenti e prodotti

Tecnologie:  Macchinari, attrezzature industriali: Chimica, Macchinari, attrezzature industriali: Impianti industriali

Gruppi di clienti e gruppi target

Industrie chimiche, vernici, lacche, pitture, Industria alimentare e delle bevande, industria della gastronomia di lusso, industria del tabacco, Industria farmaceutica, cosmetica, industria della tecnologia medica

Territorio di vendita

Netherlands