zelfstandige vertegenwoordiger retail - vloermatten - Nederland

ID: 34771

We zijn op zoek voor de distributie van onze Home & Living-collecties inclusief het merk wash+dry naar een zelfstandige vertegenwoordiger in Nederland

Contatta le braccia

Volete contattare il produttore e richiedere l'offerta di agenzia? Allora, per favore, verifichi subito.

Wij zijn een internationaal bedrijf gespecialiseerd in productie en de verkoop van allerlei soorten vloermatten van hoge kwaliteit.

We zijn op zoek voor de distributie van onze Home & Living-collecties inclusief het merk wash+dry naar een zelfstandige vertegenwoordiger voor ons B2B-kanaal in Nederland.

Onze beoogde klanten zijn hoogwaardige detailhandelaren en onlinehandelaren in vele bedrijfssectoren. Aanverwante producten zijn bijvoorbeeld keukenaccessoires, meubels, geschenken en huis- en woontextiel. Als u dit als vertegenwoordiger al in uw assortiment heeft, dan kunt u uw klanten een extra aantrekkelijk product aanbieden.

We zoeken ervaren partners met de juiste ervaring in de Retail sector en een voorliefde hebben aan hoogwaardige producten. 

Wij bieden een aantrekkelijk, veelzijdig productassortiment op het gebied van vloermatten en vloerkleden, een gemotiveerd backoffice-team, een aantrekkelijk salaris op provisiebasis, maar ook een klantenbestand.

U kunt afwisselend en zelfstandig werk verwachten, in een internationaal bedrijf. Als u van contact met mensen houdt en graag onderweg bent en zich thuis voelt in de branche en gekenmerkt worden door een uitgesproken klant- en servicegerichtheid, neem dan contact met ons op!

Contactpersoon:

Angela Seisl 
aseisl@kleen-tex.com

Kleen-Tex Industries GmbH
Fürholzl 2
A-6341 Ebbs
T +43 5372 61380-09
www.wash-and-dry.eu

Assortimenti e prodotti

Casa:  Tessili per la casa e a uso domestico, Decorazione d'interni, accessori per la casa, Moquette

Gruppi di clienti e gruppi target

Commercio al dettaglio (con punti vendita o filiali), Commercio al dettaglio (senza punti vendita o filiali), Commercio al dettaglio specializzato

PDF Download: Effettuare il login e cercare l'annuncio per ID per scaricare il PDF.

Territorio di vendita

Nederland